Full-service
Webinars

Voor de vlekkeloze organisatie, de faciliteiten en de uitvoering van jouw webinar!

Het Koninklijk Huis, de Formule 1, Pepsico, ABN AMRO, de GCC Summit 2023 en vele anderen gingen je voor, en vertrouwden op de expertise van FabriQ Media Group. Dankzij onze jarenlange ervaring met het produceren van TV uitzendingen en het organiseren en faciliteren van alle media bij grote evenementen is een vlekkeloze uitvoering van jouw webinar voor ons vanzelfsprekend.
Wij begrijpen heel goed dat het succes van een webinar draait om dat ene moment. Daarom willen we er samen met jou voor zorgen dat we dat moment goed gebruiken. Wij maken daarbij gebruik van verschillende voor ons logische hulpmiddelen om het verhaal zo goed mogelijk te vertellen.

INTERACTIE

Live chats, poll vragen, realtime data. Wij hebben de tools, samen bedenken we hoe en wanneer ze het beste kunnen worden gebruikt en zichtbaar gemaakt in de webinar.

STORYTELLING

Introductiefilmpjes, vormgeving, bedrijfs- en productpresentaties, naamtitels. Hoe presenteer je het beste verhaal. Wij hebben de expertise en de mogelijkheden om een echt goed programma te maken, met filmpjes en graphics, van de beginleader tot het laatste beeld.

USERDATA

Wanneer is er ingelogd, wanneer een account aangemaakt,
hoe lang is er gekeken, hoeveel live en hoeveel on-demand, etc.
Wij hebben nauwe samenwerkingen met studio's door het hele land. En of je nu in het Midden-Oosten, de VS, ergens in Europa of ergens anders op de wereld bent. FabriQ Media Group heeft de ervaring en de middelen.

IN DE STUDIO EN OP LOCATIE. NATIONAAL EN INTERNATIONAAL

OnlineWebinar.com! 
Wij zijn de exclusieve full-service partner van OnlineWebinar.com, de software oplossing die wij gebruiken voor webinars. Er is een revolutionaire nieuwe tool gecreëerd die niet alleen zonder vertraging extreem stabiel draait maar ook voldoet aan alle huidige eisen. Door OnlineWebinar als geavanceerde tool in te zetten, kunnen wij een soepele uitzending garanderen die maximaal interacteert met jouw deelnemers en tegelijkertijd waardevolle en leerzame data oplevert. Heb je al je eigen platform of webinartool voor uitzendingen? Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om te werken met jouw eigen webinartool of een andere tool naar keuze.

we are ready for you!


Heb je vragen over wat we doen of wat we voor jullie kunnen betekenen, neem contact met ons op en we helpen je graag verder!